Back


Leslie Brohm - Zangerclick to enlarge


Website Ome-Les

Leslie Brohm

Les, Leslie, Brohm woont in Zwanenburg. Deze vrolijke Rapper heeft ooit Elektrotechniek gestudeerd en was, en is nog steeds, een beruchte ETV'er. Hij heeft vooral veel furore gemaakt door tijdens een Introductieweek veel met z'n opgewaaide Kilt rond te lopen. Alleen de getuigen kunnen verklaren of hij daaronder dus ook daadwerkelijk niets aan had. Een bikkel die lef heeft da's duidelijk.
En van zijn hobbies is Skating (inline) waar hij zelfs een video van gemaakt heeft. Probeer niet te zeggen dat Skaters mietjes zijn, want je mag blij zijn als je de volgende dag nog leeft. Nee hoor, geintje, Les heeft z'n hart op de juiste plaats zitten. Nu studeert hij Hogere Informatica in Amsterdam, maar zijn hart is nog steeds bij ETV en Delirium. Je moet dus ook niet vreemd opkijken als je heb daar op Donderdag tegenkomt.

Levensmotto; bieren, beesten en bonken.... zo niet, dan toch
De bandleden over Les:
Rik
Ok, hij weet waarschijnlijk al wat ik ga zeggen...een lekker dikke vetzak met een gigantisch groot gevoel voor humor en een aanstekelijke lach, die ondanks dat je sjagerijnig bent je toch weer weet op te beuren (ook al wil je dat soms helemaal niet!) nooit te beroerd voor een lolletje/probeerseltje (zie Creep, huilen enzo). Zou wel graag flessen leeg drinken maar doet dat niet zo vaak omdat ie vaak voor taxi speelt (les, bedankt!)
Jeroen
Publiek, jullie zijn geen mietjes
Les is toch vooral een rapper. Z'n teksten komen dan ook snel en bikkelstrak uit z'n mond. Ruzie heeft hij, tijdens het zingen van punkrock, nogal met z'n stembanden. Maar Les zou Les niet zijn als hij hiervoor niet vruchtedrankies had! Daarnaast bedankt voor je goede kritieken en daardoor het verbeteren van mijn kunsten!
Catran
gaat nu z'n pen pakken en gaat schrijven, want zijn verhaal duurt nu echt te lang
Dave
Les staat vooral bekend als freestyle rapper in hart en nieren. Maar zingen kan hij ook, wat hij bij onze optredens wel bewezen heeft. Verder is Les altijd in voor een geintje, zoals het dragen van een kilt (jawel dames, zoals het hoort!).
Arnold
Ik bracht Les 's nachts eens een keer naar Zwanenburg waar we een zwaar gesprek over vrouwen hadden. Dat is altijd een goed gesprek om erachter te komen hoe iemand is. Les en ik lijken absoluut niet op elkaar, maar we begrijpen elkaar wel heel goed. Het mooie van Les is dat hij je nooit op je mening zal beoordelen of afrekenen. Hij respecteerd het goede in iemand en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Soms denkt iedereen dat zijn voorkeur uitgaat naar Rappen, maar ik vraag het mij af....

Leslie Brohm = Zanger BAKFIETSBAND