Back


Jeroen Kuijk - zangerclick to enlarge


Jeroen in Afrika

Jeroen Kuijk

Ook al brult Jeroen als een leeuw, deze brulaap heeft geweldige kwaliteiten. Deze stoere ETV'er uit Vijfhuizen heeft al heel wat op zijn naam staan. Samen met z'n favoriete groupie heeft hij de natuur Afrika en India bezocht.
Het was altijd al een droom van Jeroen om te gaan zingen, alleen kwam het er niet van. Wat wil je ook, met al die hobbies van 'm. Z'n grootste hobby is het verzorgen van zijn zwarte en rode Golfies 1 uit 1983. Inmiddels is er een andere Golf bijgekomen (rood) want de zwarte moet nog voorzien worden van een motorblok De foto hiernaast is van afgelopen NIET witte kerst, in Afrika, genietend (?) van het lekkere zwembad !


Rik
Doet tijdens oefensessies net of ie alleen maar vals kan zingen, en laat vervolgens op t podium merken (tot ons grote genoegen) dat het allemaal een spelletje was en dat ie wel kan zingen (jeroen bedankt!). Neemt tips ter harte en probeert ze zo goed mogelijk op te volgen zodat ie steeds beter begon te zingen...jeroen, keep up the good work!! Drinkt erg graag flessen leeg!!
Dave
Jeroen is eigenlijk pas dit jaar in onze gelederen opgenomen, maar daar hebben nooit spijt van gehad. Deze opper-ETV-er kan het publiek perfect bespelen, de sfeer er binnen tien seconden in brengen en zingt niet onverdienstelijk bovendien! Ook kan Jeroen heel goed brulaap uithangen, want hij komende halfjaar met Denise in Afrika verder gaat uitproberen.
Catran
Catran, meel je verhaal even naar Arnold, s.v.p.
Les
Deze gozert heeft mij meer dan vaak verrast. Deze Joviale Jeroen kan lekker blren en ook nog eens (als z'n keel het weer begeeft ;) een lekkere noot zingen. Hij zal altijd de tijd voor je nemen als je het nodig hebt en je proberen op te vrolijken als je bij de pakken neerzit. Tevens ook zeer zeker niet bang om de fles leeg te drinken(of een eerstejaars op z'n valie te geven als deze dit niet doet, luister maar naar de intro van 'CreeP' ;)
Arnold
Jeroen heb ik leren kennen tijdens INTRO97. Ik had hem al eens gezien als Voorzitter van de ETV, maar een intro is niet alleen voor de eerstejaars een kennismakingsweek. Al vrij snel werd mij duidelijk dat hij samen met de andere Die-Hard ETV'ers voor een groot deel van de gezelligheid zorgde en dat trok mij enorm. Niet voor niets ben ik door hem ETV-lid geworden. Jeroen is inmiddels n van mijn beste vrienden die altijd voor me klaar staat. Mijn steun en toeverlaat wat computers betreft en ook als het persoonlijke problemen aangaat.

Jeroen Kuijk - Zanger BAKFIETSBAND