Back


Arnold Koetje - gitarist



click to enlarge


Website Koetje's Gateway

Arnold Koetje

Geboren en getogen te Veendam (Gr.) is Arnold een rasechte Bakfietser. Hij is begonnen met Vliegtuigbouw in 1994 en in 1999 heeft hij het ingenieurschaps titel mogen ontvangen.
Mede-oprichter van de Vereniging BAKFIETS en ziekelijk gefascineerd door Star Trek, trekt Arnold er graag op uit met z'n VW T3 bus uit '82. Als het maar groot en log is, dan is het goed. Daarbij moet het natuurlijk wel een beetje tof zijn, anders is het niets.
Woonachtig in Haarlem probeert hij in de late uurtjes tijd te vinden om de diverse website's te updaten. En als er dan nog tijd over is, is hij nooit te beroerd om onder het genot van een biertje of een goede fles rode wijn eens te praten over de eindigheid van het heelal. Op dit moment serieus aan het werk, maar altijd gek genoeg om nieuwe bakfietsband nummers te maken.
De bandleden over Arnold:
Rik
Een onwijs toffe gestoorde gozer die heel erg eigenwijs en kritisch is wat betreft gitaar spelen, als ie een nieuw effectje voor z'n gitaar heeft zal ie 't niet laten om em uit te proberen tijdens een oefensessie, tot groot (on)genoegen van de rest van de bandleden...akoestisch is 'tie onwijs goed! Drinkt graag flessen leeg!!
Jeroen
Naast de fantastische solo's die Arnold uit z'n gitaar weet te laten ontsnappen, zijn vooral z'n altijd wisselende & gewaagde kostuums opvallend.
Met deze verkleed partijen krijgt Freddy Mercury het benauwd.
Arnold, keep up the Wardrobe en je altijd optimistische humeur!!!
Catran
speelt te veel op z'n geel geval en vergeet een stukje te schrijven
Les
Een rocker in hart en nieren. Speelt vaak de Pink Panther tussen nummers door (wat vaak tot irritatie leidde bij anderen.;) Deze 'blonde god uut greun' zorgde altijd voor een grote lach met z'n droge humor, z'n stage- kleding en waanzinnige bedenkselen voor stage-acts. Net als Rik zijn eigen grootste criticus.('My Own worst enemy' ?!). en last but not least een vervent aanhanger van Bettie Serveert. Ow ja, had ik al gezegd dat hij niet bang is om veels te veel flessen leeg te drinken???? ;)
Dave
Koetje (hij heet eigenlijk Arnold, maar iedereen noemt hem bij z'n achternaam) is onze grootste podium-act! Nee, even serieus, dit is onze gitarist die altijd de meest fantastische uitdossingen weet te bedenken. Bovendien is hij Koetje "cool", hij had zo uit Pulp Fiction weggelopen kunnen zijn. Zijn solo's zijn legendarisch...

Arnold Koetje = Gitarist BAKFIETSBAND